La Balade des Gnômes - Chambres de charme - Chambres d'hôtes

ER WAS EENS EEN ARCHITECT DIE NIET HELEMAAL ZOALS DE ANDEREN WAS

Hij droomde van gekke reizen en reünies met de natuur, verhalen van weleer en fantasmagorische personages.

La Gargouille

LA GARGOUILLE

Uit zijn dromen was al een restaurant ontstaan, met een suggestieve naam: La Gargouille (www.lagargouille.be), een verfijnd en grillig gastronomisch huis, gelegen in een oude residentie vol mysterie en charme, waar Perrault, Louis Stevenson en Lewis Caroll niet aarzelden om zich te vestigen voor gezonde en geurige gerechten met accenten van elders.

Om een tafel te reserveren

LA BALADE DES GNÔMES

Vandaag, net over de parkeerplaats, wordt er een nieuw gebouw gebouwd: La Balade des Gnomes, met tien kamers, allemaal bizarder, excentrieker en betoverender dan de andere!

Hun namen zijn al een uitnodiging om te reizen : «Une cabane dans la forêt», «Sur un quartier de lune», «Les étoiles du désert», «Hutta di zobabou-bou», «La légende des Trolls», «Le Désespoir du moine», «L’île de Mac quarie»...

Boek snel uw kamer

Duw een van de deuren en het is een hele denkbeeldige wereld voor je. Een wereld van harmonie met de natuur en de geest van de kindertijd die in ieder van ons sluimert. Een wereld die door de eigenaar zelf en lokale ambachtsmensen is bedacht, ontworpen en vormgegeven, die al hun kennis en liefde voor lokale materialen, kleuren, texturen en licht, vermengd met inspiraties en objecten uit andere landen hebben ingezet, voornamelijk Nepal, Centraal-Afrika of Noord-Afrika.

Tussen trollen en woestijnzand, tussen maanraket en Afrikaanse hut, een wereld waar we niet zonder nostalgie uit kunnen terugkeren!