La Balade des Gnômes - Chambres de charme - Chambres d'hôtes

Cadeaubon

 Wilt u een dierbaar iemand verblijden met een magisch en origineel cadeau?

Als u een "cadeaubon" wilt geven, maak dan gewoon het bedrag van uw keuze over op onze rekening:

IBAN: BE31 7512 0847 3955

BIC: AXABBE22

NAAM : SPRL La Balade des Gnomes

COMMUNICATIE van de overschrijving vereist: Van (naam van de persoon die de bon geeft) + voor (naam van de persoon die de bon krijgt) + e-mailadres OF postadres waar we de cadeaubon naartoe moeten sturen.

Zodra wij uw overschrijving hebben ontvangen, sturen wij u de cadeaubon per e-mail of per post zoals aangegeven in de mededeling van de overschrijving.

Met deze cadeaubon kunnen de betrokken personen een willekeurige kamer bij ons kiezen. Als ze een kamer kiezen die duurder is dan het aangeboden bedrag, hoeven ze alleen maar het verschil te betalen bij aankomst. Als ze een kamer kiezen voor minder dan het aangeboden bedrag, betalen we het verschil bij aankomst terug.

Met deze voucher kunt u rechtstreeks via onze website reserveren, op de datum die u het beste uitkomt, met het nummer van de voucher dat op de voucher staat afgedrukt.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om het restant van de cadeaubon te gebruiken in het restaurant "la marmite des trolls" of om de bon voor de kamer te combineren met het restaurant.

Als u dus ook een cadeaubon voor het restaurant wilt geven, moet u rechtstreeks contact opnemen met het restaurant via e-mail op info@lamarmitedestrolls.be of telefonisch op 0473.20.48.84.

De bon is een jaar geldig.